Huhuu! SYÖ!-viikot alkaa!

Hei, olettekos kuulleet SYÖ!-viikoista? Jos ette, nyt korvat hörölle! City-lehti nimittäin järjestää jälleen herkutteluviikot, jolloin yleisöäänestyksessä suitsutusta saaneet ravintolat tarjoavat kampanja-annoksia pyöreään kympin hintaan. Herkkusuiden demokratiaa! Äänestäjiä on kuultu, joten myös Kerttu on messissä SYÖ!-viikoilla. Kiitos äänistänne, kaverit!

Kaivakaa siis joutuin kalenterit ja almanakat esiin ja merkitkää muistiin 7.‒20. lokakuuta. Sillä silloin on poikkeuksellisen fiksua pistäytyä illallisella. Ja näillä hinnoilla on varaa tarjota vaikka kavereillekin!

Kertun kampanja-ateriat on valittu kunnon kortteliravintolahengessä, joten hamppareilla mennään. Milläs muullakaan? Vaihtoehtoja on kaksi: juhlaburger sekä vegaanihamppari.

Kertun 10-vuotisjuhlaburger (jonka pitäisi itse asiassa olla jo 12-vuotisjuhlaburger, kröhöm!) pitää sisällään muhkean talon pihvin. Mukana on myös pulleita ranskiksia sekä Sriracha-majoneesia. Ham, herkkua!

Toisena kympin vaihtoehtona on Kertun vegaanihamppari, jonka sisältä löytyy keittiön ylpeys, Kertun vegaanipihvi (NAM!). Vegevaihtoehdon kruunaa bataattiranskikset ja vegaaninen lime-aioli.

Vastaa siis korttelin kutsuun ja pelmahda luoksemme edulliselle illalliselle!
Kauan eläköön mutkaton herkuttelu!

 

Herkullisin terkuin,
kamunne Kerttu, ääniharava

P.S. Huomaathan, että SYÖ!-tuotteet ovat arkisin tarjolla vain illallisaikaan (klo 14.30 alkaen). Lounasaikaan nautiskellaan siis Kertun herkullisen lounasbuffan ja muiden päivän annosten merkeissä. Viikonloppuisin SYÖ!-tarjoukset ovat voimassa koko päivän. Nähdään! =)

1 Kommentit

Paina tästä kommentoidaksesi

Piiloita
Kirjoittanut