KERTTU ON..

Kerttu on kortteliravintola. Tule yksin, tule ryhmässä, tule syömään, tule juomaan, tule pelaamaan, tule kuuntelemaan musiikkia. Meillä hymyillään. Olet tervetullut sellaisena kuin olet.

Kerttu on lempeä. Leppoisa tunnelma näkyy myös listallamme. Keittiössämme valmistetaan kohtuuhintaista ja kotoisaa ruokaa niin seka- kuin kasvisyöjille. Juomavalikoimammekin on huokean mutkaton. Jutustelu sujuu mainion musiikin tahdissa. Volyymi on aina sopiva.

Kerttu on pesula. Pesukone hurisee kätevästi alakerrassa sillä välin, kun nautit kahvia tai olutta, lounasta tai illallista, tapaat ystäviä tai lueskelet päivän lehtiä. Puhdasta iloa. 

Kerttu on sauna. Alakerran kätköistä löytyy oikea saunatonttujen koti, Kertun tilaussauna. Saunatiloissamme vietät tunnelmalliset pikkujoulut, hulppeat polttarit, ihanat synttärit tai vaikka varpajaiset.

Kerttu on savuton ravintola (ja on ollut sitä jo elokuusta 2004 ‒ eli aina). Niin ilmamme kuin vaatteesikin pysyvät raikkaina lounaasta iltapäivän kahvihetkeen, illallisesta pikkutuntien juominkeihin. Tupruttelutilaa löytyy takapihan terassilta. Tule vaikka parhaassa pikkutakissasi ‒ tai pilkkihaalareissa. Kunhan tulet ja viihdyt!


Vastaa korttelin kutsuun. Odotamme sinua kylään juuri tänään!

Pöytävaraukset

Avoinna

ma:
10.30-23
ti:
10.30-23
ke:
10.30-23
to:
10.30-23
pe:
10.30-24
la:
12-24
su:
12-19

 

Poikkeukset aukioloaikoihin

Liity Kertun postituslistaan

Liity Kertun postituslistaan ja vastaanota uusimmat uutiset ja tapahtumat kätevästi omaan sähköpostiosoitteeseesi.