KERTTU ON..

Kerttu on savuton ravintola. Niin ilmamme kuin vaatteesikin pysyvät raikkaina lounaasta iltapäivän kahvihetkeen, illallisesta pikkutuntien juominkeihin. Tupruttelutilaa löytyy takapihan terassilta. Tule vaikka parhaassa pikkutakissasi. 

Kerttu on lempeä. Huolellisesti valittu musiikki ei ylitä kipukynnystä. Listaltamme löytyy kohtuuhintaista ruokaa ja juomaa sekä seka- että kasvisyöjille. Ja juttu luistaa. 

Kerttu on pesula. Pesukone huristaa alakerrassa samalla, kun nautit kahvia tai olutta, lounasta tai illallista, tapaat ystäviä tai luet itsesi ajan tasalle päivän sanomalehdistä. Puhdasta iloa. 

Kerttu on kortteliravintola. Tule yksin, tule ryhmässä, tule syömään, tule juomaan, tule pelaamaan, tule kuuntelemaan musiikkia. Henkilökuntamme hymyilee ja olet aidosti tervetullut milloin vain, miten vain. Kysy vaikka. 

Kerttu on raikas! 

 

Avoinna

ma:
10.30-23
ti:
10.30-23
ke:
10.30-23
to:
10.30-24
pe:
10.30-24
la:
12-24
su:
12-19

 

Poikkeukset aukioloaikoihin

Pääsiäinen lähestyy ja hemmottelemme teitä hampparibuffan merkeissä Perjantaina klo. 12-18 ja ravintola on auki 24.00 asti. Lauantaina olemme auki normaalisti ja Sunnuntaina suljemme 18.30, jolloin keittiö sulkee 17.30. Maanantaina henkilökunta nauttii ja hemmottelee itseään, jotta Tiistaina olemme normaalin aikataulun mukaisesti täynnä energiaa palvelemassa TEITÄ rakkaat ja uskolliset asiakkaat!!

 

 

Liity Kertun postituslistaan

Liity Kertun postituslistaan ja vastaanota uusimmat uutiset ja tapahtumat kätevästi omaan sähköpostiosoitteeseesi.