KERTTU ON..

Kerttu on savuton ravintola. Niin ilmamme kuin vaatteesikin pysyvät raikkaina lounaasta iltapäivän kahvihetkeen, illallisesta pikkutuntien juominkeihin. Tupruttelutilaa löytyy takapihan terassilta. Tule vaikka parhaassa pikkutakissasi. 

Kerttu on lempeä. Huolellisesti valittu musiikki ei ylitä kipukynnystä. Listaltamme löytyy kohtuuhintaista ruokaa ja juomaa sekä seka- että kasvisyöjille. Ja juttu luistaa. 

Kerttu on pesula. Pesukone huristaa alakerrassa samalla, kun nautit kahvia tai olutta, lounasta tai illallista, tapaat ystäviä tai luet itsesi ajan tasalle päivän sanomalehdistä. Puhdasta iloa. 

Kerttu on kortteliravintola. Tule yksin, tule ryhmässä, tule syömään, tule juomaan, tule pelaamaan, tule kuuntelemaan musiikkia. Henkilökuntamme hymyilee ja olet aidosti tervetullut milloin vain, miten vain. Kysy vaikka. 

Kerttu on raikas! 

 

Pöytävaraukset

Avoinna

ma:
10.30-23
ti:
10.30-23
ke:
10.30-23
to:
10.30-23
pe:
10.30-24
la:
12-24
su:
suljettu

 

Poikkeukset aukioloaikoihin

Heipparallaa...kesä on täällä!

Kertun kohdalle kesä tarkoittaa hiukan supistettuja aukioloaikoja, sillä 15.5 alkaen pidämme sunnuntait suljettuna elokuulle ja samalla Hampparibuffa jää kesätauolle. Lauantaisin olemme edelleen auki kesälläkin.

 

Kesä sunnuntaisin palvelee RantaKerttu, jossa tarjolla tietysti myös Hampparibuffa.

www.rantakerttu.fi

 

 

 

 

 

Liity Kertun postituslistaan

Liity Kertun postituslistaan ja vastaanota uusimmat uutiset ja tapahtumat kätevästi omaan sähköpostiosoitteeseesi.